İZMİR / TİRE - 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Mesajı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer YAHŞİ'nin öğrencilere mesajı;

Sevgili Öğrenciler, Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Yıl boyunca göstermiş olduğunuz azim ve çabadan dolayı hepinizi yürekten kutluyorum. Tatil boyunca eğlenirken öğrenmenin keyfini çıkarmanızı istiyoruz. Bilim, sanat, kültür, spor, doğa ve daha birçok alanda kendinizi geliştirmeniz bizim için büyük bir önem taşıyor. Bu amaçla sizlere küçük bir karne hediyesi hazırladık. Karekodu okutarak hediyenize ulaşabilirsiniz. Bu vesileyle hepinizin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, güzel bir yaz tatili geçirmenizi temenni ediyorum. Sevgilerimle...

Dr. Ömer YAHŞİ İzmir İl Millî Eğitim Müdürü

Bağlantıya Gitmek İçin TIKLAYIN

meb_iys_dosyalar/35/21/722281/dosyalar/2024_06/14182120_izmirilmilliegitimmudurumesaji.pdf